top of page

Slaatje met venkel, peer, selder en gerookte forel


Ingrediënten:

  • 4 gerookte forelfilets

  • 1 venkelknol

  • 2 stevige peren

  • 2 stengels witte selder (/bleekselder)

  • 1 limoen (geraspte schil en sap)

  • 1 el honing

  • 3 el maïsolie

  • peper

  • zout

Bereiding:

  1. Snij de ongeschilde peren in fijne partjes, de venkel in dunne plakjes en de selder in boogjes.

  2. Breek de forelfilet in grove stukken.

  3. Maak een vinaigrette van het limoensap, de honing en de olie. Kruid met peper en zout.

  4. Verdeel de peren, venkel en selder over borden, werk af met de vinaigrette en verdeel er de forelstukjes over. Werk af met een blaadje selder en geraspte limoenschil.

33 weergaven

Comments


bottom of page