Ingrediënten
- 1 venkel
- 3 rode bieten voorgekookt
- 2 appels granny smith
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 dl balsamicoazijn
- 200 g zachte geitenkaas
- 100 g suiker
- 1/2 bussel dille
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- fijn zeezout en zwarte peper
Bereiding
- Kook de balsamico en suiker in tot een lichte siroop.
- Verwijder de buitenste bladeren van de venkel. Snijd de rest van de knol fl interdun en leg in koud water.
- Snijd de rode biet en appel in blokjes en meng deze met de olijfolie.
- Kruid met zout en peper.Verdeel de rode biet en appel over vier borden.
- Leg hierop wat van de venkel en bestrooi met pijnboompitten en plukjes dille.
- Brokkel hierover de kaas en besprenkel met de balsamicosiroop.
- Serveer met vers brood.
Комментарии