01
aug
-
Voorber
20
-
Koken
20
-
Klaar in
40
-
pers
Ingrediënten
Ajuin, knoflook, wortelen, paprika, tomaten, kikkererwten, aubergine en courgette, verse kruiden
Bereiding
Kikkererwten enkele minuten koken. Aubergines en courgettes in schijfjes snijden en eventjes grillen ( vocht te beperken). Ajuin en knoflook stoven in wok. Daarna wortelen toevoegen, paprika en tomaat. Op het einde de courgette, aubergines en kikkererwten toevoegen. Kruiden naar smaak.Het geheel in de oven plaatsen tot beetgaar op 200 graden. Ondertussen de vooraf gekookte aardappelen opbakken en bestrooien met tijm en kip bakken. De witte aubergine halveren en uithollen. Vervolgens blancheren in kokend water. Eventjes laten uitlekken en dan opvullen met de ovengroenten.
Voetnoten
-
Opmerkingen van de kok:
-
Editor's bericht: